Adatvédelem

A rendszer használatával Ön elismeri, hogy ismeri és elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket:


Az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft. minden személyes adatot, amely a honlap oldalainak használata során tudomására jutott, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel.

Az Ön által megadott személyes adatok nyilvántartásunkba kerülnek. Adatainak szolgáltatásával Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft. a személyes adatait nyilvántartsa és kezelje. A megadott személyes adatokat az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft. a legnagyobb körültekintéssel, bizalmasan kezeli.

Ön bármikor felvilágosítást kérhet az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft. által kezelt személyes adatairól. A megadott személyes adatok valóságáért az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft. felelősséget nem vállal.


Szerzői jog
A honlap, annak tartalma és formája az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft. szellemi tulajdonát képezi és szerzői jogi védelem alatt áll; felhasználása, reprodukálása csak az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft. írásbeli engedélyével lehetséges.

Az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft.  Adatvédelmi és adatbiztonsági Szabályzatának letöltéséhez kattintson ide.

Adatvédelmi felelős: dr. Balázs Judit adatvédelmi felelős
Telefonszáma: 06-30/415-77-90
E-mail címe: balazsju@gmail.com